Ивайла Бакалова и бургаският ММА боец Георги Стоянов бяха засечени в центъра на морския град, на главната улица „Богориди”.

Красавици от риалитито доста често се навъртат около бургаския мачо, който грабна голямата награда в „Къртицата“. Изглежда, обаче, че боецът е успял да свали „Мис България“.„Двамата с Ивайла бяха заедно с още една женa и очевидно преди това бяха на вечеря в „Златна котва”, разказва източник на „Флагман“, пише ''Блиц''.

„Приказваха няколко минути, кокетничеха и се усмихваха един на друг, след което Ивайла и приятелката й тръгнаха надолу по центъра, явно колата им бе спряна в малките улички, а Георги продължи нагоре към паркинга пред Гъбката. Те разбраха, че ги снимаме и се сконфузиха, явно не искат да ги виждат заедно”, пише Елена Пейчева.

„Ивайла изглеждаше перфектно. Леко понакуцваше все още, но определено се възстановява след инцидента в „Къртицата”, уточнява източникът. Вероятно миската е останала без пари, тъй като лечението й след жестокия инцидент, който претърпя в риалитито, беше скъпо. И за капак красавицата отиде с патериците да празнува рожден ден в Сен Тропе заедно със сестра си Божидара, с която са близначки.

Любовното напрежение между Ивайла и Георги отдавна приковава вниманието и подклажда много слухове. От самото начало на предаването, в което участваха, бургазлията не спираше да показва чувства и симпатии към миската. През цялото време, докато бяха в „Къртицата”, Георги вървеше като куче подире й и дори с риск за собственото си прогонване от шоуто я предпази от елиминации и я изтика напред. Той искаше да станат гаджета след предаването, но тя каза, че има мъж да себе си и че двамата с Георги живеят в различни светове и той не познава нейния.

Бургаският мачо беше много влюбен, заради Ивайла плака, ритна стол и едва не разби изповедалнята. Скара се с всички в предаването, налиташе на бой. Явно ММА боецът е успял да постигне целта си и миската сама кацна в родния му Бургас.

Георги Станчев беше засечен от репортери на народните борби в бургаското село Маринка в компанията на друга палава брюнетка и разбивачка на мъжки сърца в предаването. Гергана Бъчварова разчекна чатал на селската поляна в опит да събира тен, а борците гледаха зяпнали. Миналата седмица чернокоската отново бе забелязана с ММА боеца, но този път в мола. Двамата си гукаха на ескалатора, докато след изморителен шопинг отиваха на късна прожекция в киното.

*Гергана