Една от участничките в "Къртицата" Мис България 2001 Ивайла Бакалова е пострадала сериозно при изпълнение на една от мисиите в риалити шоуто, съобщи ТВ7.

Миската е счупила крак и този сериозен инцидент я изхвърля от шоуто четири дни преди финала. Това е вторият подобен инцидент, след като в началото на сезона оперният певец Стоян Бончев също се потроши, но по време на футболен мач.

Красавицата ще бъде подложена на операция по спешност, в момента е в столична болница. Оперативната намеса ще продължи няколко часа, очаква се да приключи около 13 часа.



Нараняването се е получило при една от задачите на "супергероите", когато участниците се изстрелват с катапулт в мрежа. Първи е Сано, който се измъква невредим. Вторa е Бакалова. При изстрелването й в мрежата, тя се оплита в нея и така става фрактурата в областта на капачката.

"Всичко ще бъде излъчено в петък. Сега чакаме само лекарите да кажат колко време ще се възстановява. Спокойно обаче може да наречем "Къртицата 2" "сезонът на счупените крака". Започнахме със Стоян и завършихме с Ивайла", каза продуцентът на шоуто Андрей Арнаудов.

Въпреки че ситуацията е извънредна, вече е ясно, че Ивайла Бакалова е вън от подозрение за последния саботьор в Базата, пише ''Всеки ден''.