Доброто ченге от "Под прикритие" Ивайло Захариев ще излезе от своето прикритие, за да заведе бременната си съпруга Миряна на романтична среща.

Така младото семейство ще се включи в Седмицата на брака - събитие, което има за цел да насърчи съпрузите да отделят време един за друг.

Въпреки че съвсем скоро ще станат родители (бебето се очаква на 14-и февруари), двамата не смятат да загърбят съпружеските си отговорности и да потънат в грижи за наследника.

„С Миряна искаме да бъдем добри родители и вярвам, че затова е важно първо да сме добри съпрузи”, споделя бъдещият татко.

Двамата активно подкрепят Седмицата на брака и ще се присъединят към стотиците семейни българи, които тази година ще излязат на романтична среща в дните между 7-и и 14-и февруари.

Седмицата на брака е международна инициатива целяща да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейните ценности. Тя се провежда ежегодно в над 18 страни по света.

Гражданско сдружение "Асоциация Общество и Ценности", която е координатор на инициативата в България, насърчава брачните двойки да сложат брака си на фокус през тази седмица и да развият навик да отделят регулярно време за среща един с друг.