Папагалът най-вече липсва на звездата от "Стар академи" Ивайло Колев, след като стана официално известен фактът, че е разведен с Паула, която бе и негов продуцент.

Всичките му вещи остават при бившата му съпруга в Италия, заяви Колев пред Нова телевизия.

С жена му имали твърде много проблеми.

Рейките, с които се е захванал Ивайло в последно време, му помагат да превъзмогне разводът. Той показа в ефир някои ефикасни упражнения за дух и тяло.

В телевизионния ефир днес включиха и любимецът на Ивайло от вида "кралско жако". Той пее с гласа на господаря си, имитира високите и ниските тонове, както и всички по-сложни изречения, изречени от изпълнителя Ивайло Колев.

Жакото е очарователен вид по-голям папагал, не толкова заради окраската на перата му (той много по-малко шарен от други папагали), но най-вече заради интелигентността му и способността му да възпроизвежда човешка реч, пише в. "Труд".

Често теза пернати прегрупират известните им думи по свой собствен начин и дават индикации, че притежават способност да свързват конкретни обекти с техните наименования. Освен това, те определено могат да използуват думите в правилен контекст, т.е. например когато телефонът звънне, казват "ало", сутрин, когато почукате и влезете в стаята при тях, могат да ви посрещат с "добро утро", "здравей", когато се прибирате в къщи или "чао" когато излизате и много други.

Освен това жакото има характерно ръмжене, което използува в случаи на уплаха или силна възбуда.