Певецът Ивайло Колев е настанен в „Пирогов” с мозъчно сътресение, разбра Hotnews.bg. Той бе нападнат и бит от няколко неизвестни до момента бабаити.. Изпълнителят е бил причакан пред входа на кооперация в София. От екипа на музиканта с пост във Фейсбук страницата му оповестиха, че концертът му, който бе насрочен за тази вечер, се отменя.

Колев трябваше да изнесе трибют на Майкъл Бубле, по време на който да бъде и предпремиерата на баладата му "Светлина”. Парите от купените билети могат да бъдат получени на касите. Стойността на резервациите ще се възстановяват на място в клуба. Звездата на Ивайло Колев изгря с първото музикално риалити в България - "Star Academу", където се превърна в любимец на широката публика.

След това той живя в чужбина, където се ожени за доста по-възрастна българка, но бракът не потръгна. След завръщането си в България издаде песента "Моя" в дует с Васил Найденов. По-късно спечели конкурса "Бургас и морето" с "Вече знам". Наскоро певецът изненада приятно българската публика с нов сингъл и видеоклип след близо 2-годишно отсъствие от голямата музикална сцена. Той записа "Не като мен" - балада-изповед за предизвестения край на всяка голяма любов.

Видеото засне в имение от 14 век в Неаполитанския залив. "Песента е вдъхновена от моя личен досег с тази велика магия наречена Любов. Но не търсете конкретен човек. Това би било толкова прозаично! Тя е събирателен образ на всички онези дами, които са преминали през моето сърце и душа", сподели за новия си сингъл Колев.