Мъжът на бившата адреналинка Яна дизайнерът Ивайло Леков каза пред "Монитор", че научил, и то от приятели, за скандалния порноклип, в който се вихри майката на неговия невръстен син.

"Аз дори не знаех, че клипът съществува. Приятели ми изпратиха линк, където можех да прочета публикации, че има такова нещо. И ви уверявам, че на кадрите не съм аз", каза Ивайло. И призна, че когато прочел и видял какви ги върши Яна, се почувствал отвратен. "Не ме разбирайте погрешно. Ние вече не сме заедно и всеки може да прави каквото си иска. Но съм отвратен, защото тя твърди, че е най-добрата майка.

А една такава майка не би могла да допусне подобен порноклип да съществува. Все пак това дете ще порасне някой ден. И ще се почувства наранено, като разбере за съществуването на еротичните кадри", изложи позицията си Ивайло Леков. Дизайнерът отрече и твърденията на Яна, че той бил откраднал клипа от нейния имейл. "Това са опити за набеждаване", категоричен е той. "Чувствам се добре, че вече не сме заедно.

Това не е моят човек. Аз съм лондонски възпитаник, расъл съм в друга среда", казва младият мъж. И допълва: "Който си прави подобни порноклипчета, да си носи отговорността. Нещата вече са счупени и не могат да се поправят. Аз я уважавам, защото е майка на моя син", допълва Иво. И споделя, че след като се появили хардкадрите, телефонът му прегрял от обаждания.

"Аз дори престанах да вдигам. Все пак това е навлизане в личното ми пространство", огорчен е Ивайло. Въпросите, свързани с това, че Яна го е осъдила за домашно насилие и не му дава да вижда бебето Емил, мъжът не пожела да коментира. Само каза, че делото не е приключило. Гледано е само на първа инстанция.