Ивайло Захариев, който играе главната роля в новия сериал на БНТ “Под прикритие”, е гей. Той си пада по представители от собствения си пол и изобщо не се опитвал да го крие доскоро.

Ивайло се облича по последен писък на модата, прави си романтични прически с бретон, падащ неволно върху очите, интересува се от йога и капоейра и не пропуска да изтъкне, че е завършил НАТФИЗ, когато се запознае с някого.

След като изигра няколко второстепенни роли и се снима в десетина реклами, продуцентът Митовски внезапно реши да му повери главния образ в новия си сериал.

26-годишният софиянец ще изиграе ченге под прикритие в тв поредицата.

За да застане редом до Калин Врачански, който стана известен чак с ролята си в “Стъклен дом”, Ивайло бил инструктиран от Митовски да не издава хомосексуалните си наклонности, тъй като щял да отблъсне нежната половина от зрителската аудитория!

“Имам сериозна приятелка. Не ми се говори повече по темата”, отсича Захариев.

“Държа жената до мен да не е черногледа, защото това ме отблъсква. Ако вижда света в кеш, и денят и се върти около СПА центъра, мола и кафенце с приятелки, също няма шанс. Принципно първото, което забелязвам, е усмивката. После идва чувството за хумор”, коментира младият актьор.

Вижте видео:

Снимки: Bulphoto