Новата българска гангстерска комедия "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" тръгва по големите екрани в страната през месец май.

В лентата, снимана в стил Гай Ричи, участие взимат цял куп вещи в занаята български актьори, пише inews.bg.

В "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" ще видим звездата от "Под прикритие" Ивайло Захариев, който отново влиза в ролята на добрия. Той играе 23-годишния студент Антон - Красавеца.

Георги Кадурин е злият мафиотски бос Бръснача, а Асен Блатечки влиза в кожата на бесен чеченец, който върти яростно ножове.

В лентата участие взима и Влади Въргала. Най-известният български комик застава от другата страна на камерата и играе колоритен кум на ромска сватба.

"Филмът е по авторски сценарий, със съвременен сюжет, реалистични образи, наситен с много динамика и свеж хумор. Това е филм предназначен за забавление, от тези, които все по-силно липсват на съвременния българския екран", коментират авторите на страницата на продукцията във Facebook.

"Пистолет, куфар и три смърдящи варела" разказва за Антон, по прякор "Красивия", който е 23-годишен студент. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари, за да продължи следването си. "Красивия" решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои.

А именно – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге - гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар.

Режисьор на лентата е Георги Костов, а сценарист - Десислава Ангелова. В ролите ще видим още: Десислава Ангелова, Деян Донков, Пламен Великов, Николай Върбанов, Георги Кадурин, Естер Симеони, Рая Пеева.