Актьорът Ивайло Захариев е като кукла на конци в ръцете на жена си. Ченгето Мартин от крими сериала „Под прикритие” за всичко слуша съпругата си Миряна.

В семейството си Ивайло се съобразява изцяло с жена си. И не се отделя нито за миг от жена си и бебето Филип.

„Иво е чехъл на Миряна. Каквото тя каже, това става. Дори не опитва да отваря уста, когато тя говори”, разказват близки на двойката.

Че Ивайло е под чехъл стана ясно и в предаването на Мартин Карбовски в неделя, където двамата бяха поканени, за да разкажат за участието с в протестите. Вместо това Миряна не му даде да каже и половин дума в студиото.

Младата му съпруга не го остави да довърши дори едно изречение, отнемаше му думата и му правеше жест с ръка кога да замълчи, за да говори тя.

Двамата се запознават в център за подпомагане на наркозависими младежи. Свързва ги религията им – и двамата са силно вярващи протестанти.

Миряна е строго морална и не одобрява никакви изцепки извън канона – изневери, алкохол, запои. Затова и забранила на Ивайло да купонясва с приятели и да прекалява с каквото и да е.

Тя много се страхувала, че актьорът може да се отклони от правилния път, заради известността и славата. Ивайло дори не можел да пътува без нея, а вече и без сина си Филип, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.