Актьорът Ивайло Захариев ще се изяви като смел татко и без притеснения ще присъства на раждането на съпругата му Миряна. Половинката му се очаква да го ощастливи със син точно на 14 февруари.

Бебето ще се появи на бял свят по естествен път в болница "Майчин дом".Още когато разбрал, че ще става баща, Ивайло заявил, че иска да сподели този момент с любимата си, тъй като той е важен и за двамата. "Нямам никакви притеснения, точно обратното - нямам търпение да гушна сина ни", сподели Миряна.

Младото семейство вече е избрало името на бебето, но ще го обяви, когато се роди. Вече са купили кошче и количка. На първо време малчуганът ще спи при родителите си, а по-нататък ще му обзаведат и самостоятелна стая, разкри двойката пред списание Love Style.

Тъй като Денят на влюбените ще съвпадне с раждането на детето им, Ивайло и Миряна са решили да отбележат 14 февруари преди това. Те ще празнуват с вечеря в рамките на Седмицата на брака, която започна на 7 и ще приключи на 14 февруари.

Романът на семейство Захариеви е като в приказките. Влюбените се гмурнаха във връзката си в момента, в който встъпиха в брак. Дори първата им целувка е в сватбения ден. "Първата ни целувка, първата брачна нощ си беше първа брачна нощ. Доста неща ни бяха за първи път и се радвам. Имахме малък период, в който да видим какви са чуждите навици и сега вече мисля, че сме добре."

Преди да стигнат до олтара, Иво и половинката му просто излизали заедно в продължение на шест месеца. На седмия той й предложил брак, а малко след това се венчали, цитира lifestyle.bg.