Звездата на хитовата кримка „Под прикритие” Ивайло Захариев, който играе ролята на бизнесмена Калоян в новия български сериал „Пътят на честта” по Нова телевизия, официално призна, че вече е разведен. „Да, не съм със съпругата си. Не смятам да изпадам в подробности, защото това вълнува само нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я уважавам”, отсече пред „Уикенд” красавеца.

Ивайло се разделил с половинката си Миряна преди година. След няколко опита да затоплят отношенията си, едва сега актьорът осъзнал, че няма да се получи и е свалил брачната си халка. Захариев слагал пръстена единствено по време на снимките на сериала. В „Пътят на честта” той е в ролята на бизнесмена Калоян, който е семеен мъж, изоставен от жена си с двете им деца и също пред развод.

7 години след сватбата си, актьорът и майката на двамата му сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян, сложиха край на брака си, но упорито отказват да коментират каква е причината. Ивайло се е изнесъл на квартира в близост до жилището, в което живеят съпругата му Миряна и децата. Захариев продължавал да е все така всеотдаен родител. Всяка сутрин той отивал до дома им в близост до Централни хали, за да отведе момчетата на детска градина.

Вечер, ако нямал ангажименти, ги връщал обратно вкъщи и седял при тях докато Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията бившата му половинка се труди като пиар и мениджър на новините. Според запознати с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, именно тя била главата на семейството им от самото му начало. Миряна командорела в дома им, а Ивайло кротко се оставял да е мъж под чехъл. Най-вероятно и тя е напъдила от дома им добродушния Ивайло.