Настъпиха тежки дни за продуцентите Иван и Андрей.

Наложили се бързо в телевизионния ефир и продуцентския бизнес, сега опосумите са на прага да изгубят всичко, което са съградили през годините.

Заради неясната съдба на ТВ7 пред Иван и Андрей стои сериозната заплаха доходите им да намалеят значително, пише pik.bg.

Проблемите в телевизията могат да са причина за спирането на много от предаванията в програмата, между които и мащабни проекти като „Къртицата“ и „Музикална академия“, чиито продуценти бяха именно всеизвестните Иван и Андрей.

Оставяйки единствено с дългото следобедно шоу „Терминал 7″, двамата ще трябва да се лишат от охолния живот, на който свикнаха през последните години.

Не само проблемите в работата стоят обаче пред Андрей, който след втория сезон на „Къртицата“ си вкара истински таралеж в гащите.

Очилатият продуцент хлътна по моделката Бориса Тютюнджиева, която без да се замисли, се възползва от дадената й възможност. През последните месеци Тютюнджиева и Андрей обикалят по скъпи дестинации с Иван и половинката му Ирина.



Бориса бързо се внедри в компанията и изглежда, че няма намерение да мръдне оттам. Андрей толкова е хлътнал по дългокраката моделка, че е готов да даде всеки лев, за да я задържи до себе си.

Бориса пък няма и капка свян и без много да му мисли, започна да разорява очилатият опосум. Запознати с нрава на брюнетката твърдят, че Тютюнджиева дълго време е дебнела подобна възможност. Завъртяла веднъж главата на Андрей, моделката няма да пусне, докато не похарчи и последния му лев, пише столичен вестник.