Служители от екипа на „Шоуто на Иван и Андрей“ отрекоха водещите да са получили покана да отдадат последна почит на Васа Ганчева.

Макар че, по принцип на погребение не се кани, а се отива в израз на уважение към покойника, някои светски персони предпочетоха да пропуснат да си вземат последно сбогом на уважаваната критичка Васа Ганчева, вероятно от неудобство, а може би и да си спестят гнева на обществото.

Според твърдения на сестрата на покойната Васа Ганчева, професор Вера Ганчева, лично тя е отправила покана към „хлебарките“ Иван и Андрей да отидат на поклонението, пише bliasak.bg.

Изглежда обаче, че думите й са казани в състояние на силен афект, предвид тежките моменти, които преживява, а от екипа на предаването отрекоха двамата водещи да са били канени на погребението на известната дама. А и предвид скандала, който предизвикаха с публикувания видеозапис преди време, не е изненадваща липсата им на поклонението.

Според сестрата на покойната режисьорка и журналистка, именно обвиненията в корупция и публичната обида, която й беше нанесена индиректно, са причинили смъртта на Васа Ганчева.