След като през уикенда обезкости агне на Роженския събор, Иван Христов ще продължи приключенията си тип „Дивото зове” с лов.

На 8 август с партньора му в „Междинна станция” Андрей Арнаудов ще открият сезона, въоръжени с ками и пушки. Къде ще тестват мерника си и ще гонят ли трофей на всяка цена, още не е ясно, но горският експеримент е част от промокампанията на „Фермата”.

Шоуто тръгва тази есен по bTV и ще върне бита на 15 души със 100 години назад. Снимачният сет представлява реална ферма, която обитателите ще трябва да превърнат в дом от нулата. Иван и Андрей са водещи и консултанти на формата, в който победителят ще вземе 100 000 лв.

„Двамата ще се учим да месим хляб, отделно ще говорим на тема „Що е то ферма” с хора, които са се самоизградили и могат да са пример за успешни българи”, обясни Иван пред bTV.



Небивалият интерес към кастинга за формата той обясни с желанието на много хора да скъсат със стреса и да рестартират живота си сред природата. „Причината за това е виртуалната умора, но не говоря само за таблета и социалните мрежи, а за целия шум, който ни заобикаля. В шоуто това го няма. Там спиш до кравата и ако я издоиш правилно, ще получиш мляко. Ако го обработиш адекватно, ще ядеш сирене и масло”, каза водещият.