Водещите и ТВ продуценти Иван и Андрей обявиха в днешното издание на „Станция Нова”, че от следващата седмица стартира новият им проект.

„Почивна станция” ще върви всеки уикенд и ще е под формата на сутрешен блок, пишат от bliasak.bg.

Новото предаване ще бъде с четирима водещи, лица именно от „Станция Нова” – Витомир Саръиванов, Стефан Щерев, Ирина Сарачинова и Яна Грудева. Моделката ще се появява всяка събота, а в неделя нейното място ще бъде заето от Нана. Въпреки новия ТВ проект Иван и Андрей обявиха, че „Станция Нова” ще продължи да се излъчва, като единствените рубрики, които ще паднат са „Рулетка” и „Последно 10”. Освен това Валерия Велева ще прави своите интервюта „по пантофи” само веднъж месечно.

Четиримата водещи ще дискутират актуални и любопитни теми за зрителите, като ще влизат в спорове предвид различните си гледни точки. Иван и Андрей споделиха, че познатите ТВ лица вече репетират на маса и „се понасят”. „Зрителите ги харесват, освен това те се наложиха благодарени на работата си в „Станция Нова”, заяви Андрей Арнаудов.

Той допълни, че с колегата му Иван са взаимствали формата от чужбина, но са го променили. Докато в другите страни този тип ток-шоу се прави само от жени, те са опитали да балансират с привличането и на мъже в предаването.

Иван и Андрей обявиха още, че готвят нови проекти, но за какво става въпрос, ще разкрият след време.