Иван Христов и бившата му съпруга Вихра се срещнаха през уикенда на помирителен обяд.

Дъщерята на тв водещите - 6-годишната Ава, също присъствала на разговора, провел се в рибен ресторант в центъра на столицата. ''Двамата се разбраха цирковете помежду им да спрат в името на детето. Малката от известно време е подложена на непрекъснат стрес заради постоянните словесни нападки между родителите ѝ. Наложило се дори да я водим на психолог'' - споделя пред приятели майката на Вихра.

За да не й докарат неконтролируемо психическо разстройство, родителите на Ава взели разумното решение да се опитат да останат приятели въпреки проблемите помежду им. Рибният обяд протекъл доста спокойно, според обслужващия персонал.

Веднага след десерта Иван се извинил с неотложни ангажименти и оставил Ава и майка й да приключат с ястията. Запознати с драмата между двамата разказват, че малко преди края на обяда колежката на Вихра - Ирина Сарачинова, позвънила на Иван и обяснила, че чинно го чака пред ресторанта, но в нейната кола.

След срещата Вихра се похвалила по телефона на бившата жена на Андрей - Даниела Янков за добрата развръзка в отношенията, пише lifestyle.bg Сръбкинята я поканила да й гостува в Белград и освен това обещала на Вихра да я запознае със свестен и перспективен съгражданин, носи мълвата около двете ексводещи.