Прелюбодействата на Иван Христов спрямо съпругата му Вихра не се изчерпват само с Ирина Сарачинова.

Опосумът изневерил и с "горещата" водеща Ванета Райкова.

"Макар че винаги се прави на смотаняк, Иван е крал на флиртовете и свалките. Всяка жена харесва мъже с чувство за хумор, а неговото е повече от блестящо. Вкара ли го в действие, забива "мишените" си само след няколкоминутен разговор. Независимо, че знаеха, че е зает с Вихра, всички му бяха навити – от репортерките до девойките от счетоводния отдел", издават източници на "Уикенд".

Ирина Сарачинова не е първата колежка в сексуалния списък на водещия. Още преди години Иван решава да пробва уменията си пред една от най-чепатите блондинки в гилдията – Венета Райкова, предаде HotArena.net

Русокосата водеща тъкмо е направила гореща сесия за родния "Плейбой" и се радва на засилен интерес от страна на силния пол. Ситуацията е повече от благосклонна и за Иван, който мисли, че окончателно е скъсал с доскорошната си приятелка Вихра.

Заварката между двете звезди се случва на територията на БНТ, когато Венета е водеща на вечерното шоу "По-добре късно, отколкото никога".

За него блондинката успява да уговори за гости Иван и Андрей. В онзи период, те са на върха с неделното си шоу "Сблъсък” по Би Ти Ви.

Паметливи служители от телевизията още не са забравили как опосумът с жаден поглед изпива изкусителната си колежка по време на записа. Въпросното предаване така и не вижда бял свят.

Но веднага след края на снимките, Иван атакува Райкова. Двамата си разменят телефоните с твърдата уговорка да излязат заедно при първа възможност.

Историята мълчи по въпроса докъде точно са се развили отношенията между звездите и дали Венета е минала през завивките на Иван. Факт е, че двамата са имали вземане – даване в продължение на два месеца.

После обаче Христов се събира с благоверната си Вихра и забивката му с Венета остава в миналото.