"Аз съм втрещен! По Би Ти Ви дават някакви гъзове. Симпатичните Деси и Сашо гледат гъзове и сега ще трябва да ги коментират! Абе понеделник сутрин е бе, гъзове!"

Така актьорът Иван Ласкин коментира на страницата си във Фейсбук понеделнишките гости на "Преди обед".

Днес драгите зрители имаха честта да се запознаят по-отблизо (най-вече задните части) с младата амбициозна певица Мария Димовa (MIA D.) от "Гласът на България".



Коментарите под поста на Ласкин са цветущи:

"От години се величае задника, много хора посвещават времето си и 90% от мислите на хубавия задник. За това съвсем естествено повечето вече са просто задници. Дори и да са хубави, все пак са си само едни задници".

"Абе, тя на супер битката снощи показа кълки и гъз, та няма да се разголи във фитнеса и да върти опашка - просто да пАдлАдееш! Тя затова е влязла в шоуто - да покаже гласови възможности с дупе, за какво друго! Отвратителна беше - с това мъртвешко червило, с този възкъс пуловер и отдолу по мини нек,ви гащи - панталонки, разчекнала се като пиле на грил и си мисли "ИСКАМ ДА ВИДЯТ КОЯ СЪМ, ИСКАМ ДА МЕ ЗНАЯТ"...е, видяхме те коя си, язък ти за народното пеене, дето го можеш".