Иван Ласкин продължава войната си с Николета Лозанова във Фейсбук.

В неделя водещата на "Папараци" обеща да покаже немонтирани кадри, от които се виждало как актьорът се качва пил в колата си и потегля.

Доказателството за това обаче се оказа само фактът, че бил с едни и същи дрехи от сутринта до вечерта и че носи плик с бутилка в него. За това, доколко кадрите бяха излъчени без редакторска намеса, също може да се спори, пише Блиц.

"Аз наистина осъзнах, че не е лесно да си джудже! А, продуцент джудже - това е... май е нещо средно между Иван и Андрей.... Джуджей", написа вчера Ласкин във Фейсбук.



"Познавам кривокрак продуцент! Толкова кривокрак, че си мисля дали не е преплувал Тихия океан яздейки бъчва?!?!?!? И имайки предвид, как е яздена жена му, то ездата стана национален спорт??? Джудже!", продължи излиянието си актьорът в социалната мрежа.

Половин час по-късно добави:

"Днес наистина открих нова професия! Телевизионна проституция! Дрипави джуджета шефстват... и проституират в ефир! Разпознаваеми са:- едното прилича на другото, и двете образуват общ мозък! На Чехълче."

Два часа след първите постове Ласкин отново зачекна темата Николета и продуцентите й.

"Гледам снимка. Виждам целулитен гъз, и до гъза джудже! Да се чудя ми хрумва - гъза ли е джудже, или джуджето е гъз? А, отсреща е Тасос - Гъза колкото острова..... И джуджето голямо! Всяко джудже си заслужава целулитен гъз! Пясък и перли... Да публикувам ли снимката, бе пикльо?", написа Иван.

Той не отговори на настойчивите молби на приятелите си да публикава снимката. Вместо това изригна отново.

"Да, категорично заявявам! Вие сте гонореята в Българския ефир! Срам нямате ли, че да позорите честни хора! Никой няма право да злепоставя, така и нарочно! Конституция! Срам! Кепазите честни хора в името на лакомията си! Не сте били родени, когато съм снимал филми! Говнояди! Ама, ще се видим де.... Ще се поздравим", изрева Ласкин.