Актьорът Иван Ласкин определено е решил да се заяжда с плеймейтката Николета Лозанова.

Макар тв водещата да има своите анти фенове, Ласкин малко прекали с обидните квалификации по неин адрес. Актьорът е забравил кавалерските си обноски, ако някога ги е имал"такива и нарече Николета "надуваема секс кукла".

Обидите му не спряха до там и в телевизионно интервю, той лепна на футболната съпруга епитети като "изпростачен тъпоумен ендемит", "гангрена", "възлеста зеленикаква храчка", "двукрака разносвачка на импланти".

"Все едно ме питаш дали ме е страх от бордюр, паве, използвана тоалетна хартия или някой, който е пръднал пред блока и срамотно се оглежда.", коментира Иван.

Разбира се , Николета не остана длъжна на актьора и избухна в социалната мрежа.



"Когато пребориш порока си към "селските" блага (греяната ракия) лично ще ти звънна, за да се запознаеш с мен! Тогава ще се увериш сам ,че има нещо по което си приличаме.... И двамата обичаме суши! Надявам се да не си забравил как, докато беше в "Big Brother" със статут на гост-звезда и всички съквартиранти гладуваха, ти се тръшкаше да си получиш порцията суши, която ти се полага по договор! Обещавам аз да платя обяда и да те почерпя... Не искам да харчиш пари по чужди жени, знам че не обичаш!", написа Лозанова в социалната мрежа

Враждата между двамата тръгна, след като Ласкин се изказа отрицателно за предаването на плеймейтката "Поверително от NL”.