Актьорът Иван Ласкин, който не пести остри критики както към политици, така и към мастити културтрегери, този път скочи срещу сексоложката Наталия Кобилкина.

Дамата, говореща развален български, се изявява като сексуален гуру и раздава безплатни съвети на страницата си във Фейсбук и такива - "солено" платени по време на сеансите си със закъсали нашенки и нашенци.  Кобилкина гостува на старата си приятелка Гала, а кокошите коментари помежду им разгневиха актьора.

Ето какво написа Иван Ласкин на страницата си във Фейсбук:

"Абе, Кобилия Наталкина, няма ли кой да я удовлетвори застрелвйки я с гранатомет в кощунственната и трътка? Кой допуска такива откачени идиоти до ефира на крепката ми и без това държава? Екстрадиране на идиотите, моля! Този олигофрен, магарина, препоръчително трябва напористо и с лош дъх, да я "ухажва"руска мечка страдаща от трипер и раздвоение на личността в централен Сибир крещейки “За Родину, за Сталина!. Детето ми попадна по ТВ на този гарбич, Наталкина ,бе СЕМ!!! Детето се ококори и едвам издържа татаро-конската физиономия на този примат, кръстен на женски кон. Който кон, ръсеше безпаметни нецензурии. ЗаСЕМете се! Леко взе да ми писва!СЕР-СЕМ-и! Контролирайте и се грижета за морала в БГ ефир- с компетенция, заплатаджии."