Иван Ласкин най-сетне влиза във форма.

Актьорът е свалил близо 15 килограма от снагата си, а разликата с външния му вид отпреди няколко месеци е направо поразителна.

Той не само че е успял да се втали, ами дори е направил мускули на ръцете. Единствено издайническото шкембенце и все още месестото лице подсказват, че доскоро Ласкин е бил доста над 100 кила, а сега е заковал стрелката на кантара именно на тази цифра.

Иван решил да се вкара във форма по време на летния отпускарски сезон. Той започнал да яде по-малко месо и да набляга на зеленчуците и на плодовете. Предприел тази стъпка, след като се притеснил за здравето си, и то не на шега. Лекари го предупредили, че има висок холестерол, който застрашава сърдечната дейност. Звездата от „Васко да Гама от село Рупча" се уплашил наистина. „Имам малко дете, не мога да рискувам така и да си съкращавам живота заради едното ядене", споделил Ласкин пред приятели.



Иван дори се опитва да намали алкохола. Отказал е бирата, но още се радва на по-твърдите спиртни опиати, от които не се дебелее чак толкова. „Пийвам си уиски, джин, ракия, никаква бира и вино, защото от едното пускам корем, а от другото ми се отваря апетитът", разкрил своя „режим" Ласкин.

Че е в отлична форма, пролича и по време на неговото гостуване в студиото на Нова тв като коментатор към „ВИП Брадър". По-наблюдателните зрители веднага хванаха промяната. Ласкин вече не е и толкова подпухнал, както се подвизаваше с години. Дори кожата му изглежда по-подмладена и здрава, коментираха зрители на шоуто в интернет.

Най-доволна от промяната на Ласкин била, разбира се, жена му Алекс Сърчаджиева. Тя отдавна му каканижела, че трябва да се вземе в ръце. Преди да отслабне, той едва се придвижвал от едно място на друго. А качването по стълбите за него било истинско мъчение. Сега обаче бил като пъргаво козле и ги взимал на един дъх.