Проектът е много атрактивен. Влизам позитивно настроен и искам да покажа, че може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата”.

Така анонсира влизането си в риалити предаването актьорът Иван Ласкин. Предаването тръгва в неделя, 10 септември на гърба на „Х Фактор” по Нова телевизия. То ще продължава и през седмицата, когато ще влезе в пряка конкуренция с „ВИП Брадър”, които се води от съпругата на Ласкин Алекс Сърчаджиева.


„Бях олимпийска надежда, но съм мързелив и затова сега приличам на Митьо Пищова в най-добрите му години”, иронизира външния си вид Ласкин, които иска да отслабне в шоуто. Продуцентът Андрей Арнаудов се закани, че участниците ги очаква много суров сезон, невиждан до сега. Бившият Васко да Гама от село Рупча пък обеща да отговаря за изхранването на останалите фермери, понеже е доказан кулинар. Досега Ласкин винаги се е изказвал против риалити предаванията и яростно ги критикувал. Явно обаче липсата му на ангажименти в театъра го е накарала да приеме поканата. Той е вторият участник в предаването след Владо Николов.