Шест запомнящи се музикални битки сложиха край на вокалните двубои в „Гласът на България“ в неделя вечер по bTV. Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев избраха последните таланти, с които продължават напред в шоуто.
По време на вокалните двубои треньорите се разделиха с половината участници от отборите си и влизат в новия етап на шоуто – Нокаутите, с по 7 изключителни изпълнители.

В него всеки участник ще се състезава за място на един от трите стола на сцената. Оцелелите след последното изпълнение в съответния отбор ще получат шанса да се борят за зрителския вот в концертите на живо. Разтърсващ финал на най-тежкия за треньорите етап от шоуто постави дуета на Пирина Христова и Антон Гюров, които разплакаха треньори и публика с изпълнение на народната песен „Зайди, зайди, ясно слънце“. „Това бе истински музикален българо-космически сблъсък!“, коментира представянето им Камелия. „Беше велико, накарахте ни да се почувстваме горди, че сме българи!“, добави Михаела Филева.


Вълнението на треньора им Иван Лечев бързо премина в сълзи и той направи трудния избор към „Нокаутите“ в шоуто да продължи Антон. Заради плача му се наложи Михаела Филева да го успокоява. Китаристът на ФСБ не за първи път реве в риалити формата. Миналата година той плака заради арменката Анна и актьора Александър. Тази година също на няколко пъти камерата показа сълзи в очите на 62-годишния мъж. Явно възрастта си казва думата и той се превръща във втори Тити Папазов.