Тв продуцентът и водещ на „Фермата" Иван Христов до края на живота си няма да прости на бившата си съпруга Вихра, че дълго време покрай раздялата им не му е позволявала да вижда дъщеря им Ава. Това сподели самият той в много лична изповед в предаването „Търси се" по Би Ти Ви.

Без да споменава името на Вихра, Иван каза, че тя го е смазала психически, използвала го е като щит, само и само да отмъсти на таткото, сподели Всеки ден. Тв водещият призна, че и двамата с бившата му жена заради развода си са обременили малкото момиченце. Той каза, че най-трудният му период в живота е бил, когато не е можел да вижда дъщеря си. Иван и тв водещата Вихра Петрова имат от брака си 12-годишната Ава. През 2012 г. двамата се разведоха след бурни съдебни и извънсъдебни битки.

„Имахме период, в който не се виждахме, имахме период, в който не се чувахме. Имахме период, в който като исках да се виждам с нея, получавах призовка, че нямам право да го правя, при положение че имам право да го правя", спомни си със сълзи на очите Иван времето, когато бе държан далеч от дъщеря си Ава.



„Нямах никакъв контакт с дъщеря си дълго време. Ходих в детската градина да я виждам и благодарение на прекрасната директорка можех да я виждам от време на време там", сподели половинката на Андрей. И добави, че Вихра пишела писма до общината с искане да бъде уволнена директорката, ако продължава да пуска таткото в детската градина, за да види дъщеричката си.



„Аз до ден днешен не мога да си отговоря на един въпрос: Кога една майка губи майчинския си инстинкт? Кога една майка е готова да размаже детето си, само и само да натрие носа на човек, който, да, безспорно я е наранил? Но не може ли това, че двама възрастни се нараняват, да остане между тях. Кога една майка хваща едно 5-годишно дете и го превръща в щит?", разказа Иван. Всичко смятах, че може да си причиним, но не очаквах, че една майка на най-прекрасното дете на света може просто да го смаже, недоумява и до ден днешен таткото.



Той добави, че в лицето на сегашната си съпруга Ирина е намерил истинско съкровище. Тя пък смята, че Иван е не само неин съпруг, но и истински другар, който я подкрепя. Самата Ава, която изненада татко си с видео към него, пък се радва, че лошият период в отношенията между родителите й е отминал. „Не ми липсва, че вече не живее при нас, щом там се чувства по-щастлив", каза усмихнатото дете. Малката Ава се радва, че през седмица-две от четвъртък до понеделник стои при татко си. Детето искрено се радва на малкото си братче и чистосърдечно призна, че обожава Самуил.

Снимки: Булфото