В предаването "Директно Карбовски" Иван Христов сподели своята истина за отношенията с "майката на детето си", както вече нарича бившата си половинка Вихра.

Откровенията на Иван пред водещия Мартин Карбовски валяха едно след друго, а сред най-фрапантните признания беше, че той от доста време не е обичал Вихра.

"Последните 4-5 години не съм изпитвал никаква любов към тази жена", категорично заяви Христов. Той оправда сватбата си през 2010 г с думите: "Никога не съм вярвал, че ще намеря жената на живота си. Че ще усещам тази пълнота, която изпитвам в момента."

Иван каза, че "медийния цирк", който бившата му жена правела, целял да я изкара жертвата и страдалката.

"Хората заживяха с идеята, че ние (б.а. Иван и новата му любима Ирина Сарачинова) сме разбивачи на семейства, което е поредната лъжа", видно раздразнен заяви Иван.

*Андрей Арнаудов, Ирина Сарачинова и Иван Христов на рождения ден на Маги Халваджиян вчера

Той даде яснота и относно издръжката на дъщеря си Ава, за която майка й се оплака, че вероятно ще бъде 270 лв, по желание на бащата.

"Тези пари са наказание за нея (б.а. Вихра). Защото те са за майката, а не за детето. И сега се грижа за детето си и ще продължа да го правя. Защо Вихра не каже, че живее в апартамент, чийто кредит плащам аз, или за апартамент, чийто наем взима, а кредита отново го плащам аз, или за колата, която кара, пак аз я покривам", каза Иван.

Той обяви, че Вихра иска да настрои детето им срещу него и Ирина и да го накара да изглежда лош в очите на Ава. "Тя е казала на дъщеря ни: "Татко ти ни напусна", "Ние вече не сме неговото семейство", "Той има ново семейство". Как едно дете ще проумее това. Аз не напускам детето, а жената", емоционално сподели Иван. Той се оплака, че от три дни не е чувал и виждал дъщеря си.

Продуцентът също не спести критиките си към Вихра и относно първото дело за развода им, което се състоя в Софийския районен съд в петък. След 4-часовото заседание стана ясно, че дъщеря им Ава остава при майка си.

*Иван Христов с дъщеря си Ава

"Не обичам Вихра и не искам повече да имам нищо общо с нея. Наранена от това, тя иска да ме накаже и го прави, като ме лишава от детето ми. По-лошото е, че така наказва два пъти повече Ава, като я лишава от мен. Озверяла в злобата си, за да ме нарани мене, смазва психиката на детето", споделил Иван след края на заседанието, цитиран от "24 часа".

"И за мен се оказа вярна старата максима, че разбираш с какъв човек си бил, когато тръгнеш да се развеждаш. Сто пъти да мина през тоя ад, сто пъти бих повторил избора си да я напусна. Въпреки усилията й, аз ще остана пълноценен баща на Ава, какъвто винаги съм бил", допълнил още продуцентът на "Станция Нова" и "Почивна Станция".

*Димитър Митовски, Иван Христов, Андрей Арнаудов и Ирина Сарачинова на рождения ден на Маги Халваджиян вчера

"Много скоро фалшивата външност на Вихра ще стане на пух и прах и наяве ще излезе истинската й същност. Искам да я предупредя, че децата безпогрешно се ориентират кое е истинско и кое - фалшиво", в заключение казал Иван.

До развода Христов ще вижда дъщеря си всяка първа и трета седмица от месеца, в петък, между 18 и 20 ч., както и в събота и неделя, между 9 и 18 часа. Освен това Ава няма да може да преспива в дома на баща си.

*Вихра

Снимки: Bulphoto