Иван Димитров от последния сезон на „Х-Фактор“ подготвя дебютната си песен.

„Ще бъде самостоятелен проект, планирам премиерата да бъде през месец май, но няма да издавам подробности“, сподели в интервю за „Famous VOX“ и Secret.bg изпълнителят, който във формата беше част от отбора на Криско.

„Х Фактор“ ме разви изключително много като личност. Човек трябва да отиде в подобно предаване, когато е готов. Трябва да имаш план и за след формата. Трябва да знаеш защо си там и да имаш психиката да го постигнеш. Моята цел беше да видя какво е да работиш с толкова голям екип от професионалисти, да стъпиш на голяма сцена, да пееш пред такава голяма аудитория“, разкрива Иван.

„Има много хора, които са добре във форматите, но като приключи предаването, нищо не се случва с тях“, допълва той.

Иван е един от най-близките хора до Симона Загорова – дъщерята на Глория. Някои медии дори ги обявиха за двойка, но те са категорични, че са много близки приятели.

„Когато се записах в университета, почти не познавах никого. Знаех, че Симона е в този клас. Когато си бях в Севлиево, тя имаше участие в Габрово и аз реших да отида да видя как пее. Заприказвахме се и се разбрахме да се видим и да пием кафе. Аз съм от хората, които като си харесат някого, директно си казвам, не се притеснявам“, не крие изпълнителят.