Иван Христов използва ефира на готварското риалити ''Черешката на тортата'', за да се оплаче за пореден път от бившата си жена Вихра.

Двамата не могат да се сдобрят и все още спорят за правото на продуцента да вижда дъщеря си и да я води в новата си къща.

Иван събра популярни личности на вечеря в дома си и вместо всички да се отдадат на весело хапване и пийване, станаха свидетели на мелодраматична изповед на домакина, който използва националния ефир, за да се похвали с новата си любов, но и да очерни старата.

„Грозно поведение от страна на бившата ми жена получавам…Обиден съм на Вихра, че лъже и че манипулира нашето дете. Да си съблича роклята, колкото си ще!“ – редеше Иван, а Ели Гигова със съчувствие забеляза, че очите му се насълзили, пише kliuki.bg. Продуцентът продължи с откровенията и заяви, че напускането на Вихра било "най-смелото решение в живота му."

"Ирина за мен е второто начало в живота ми, след като съм се родил преди 30 години. Сега се чувствам като един човек, който е абсолютно оформен и пълен с духа, който му е необходим, за да живее и да продължи да върви напред. Почти съм сигурен, че признах пред себе си, че обичам тази жена и съм готов да продължа живота си с нея още на първия обяд, на който отидохме заедно.“

Гостите му Нешка Робева, Звезди от „Ахат“, Мария Гроздева и Ели Гигова трябваше да проявят съжаление и съчувствие към Иван и всеки от тях се опита да му вдъхне кураж.

Нешка Робева му заяви, че разбира както неговите терзания, така и тези на бившата му жена, което Иван подмина с мълчание.

Снимки: Bulphoto