Ирина Тенчева, бивша – Сарачинова, се напомпа със силикон до пръсване.

Тв водещата измолила благоверния си Иван Христов да й направи деликатния подарък, понеже отдавна имала комплекси от размера на сутиена си, пише hotarena.net.

Според запознати Опосума се изръсил едно 10 бона за прищявката на приятелката си.

„Ирина му мрънкаше за силикона от месеци, но Иван беше против. Покрай Къртицата той остана много назад с парите и не беше моментът за естетична хирургия. Но Тенчева е обиграна и знае как да си поиска всичко от него“, разказват запознати от техния кръг.

Доколко е вярно, не знаем, но със сигурност е факт, че Ирина е напомпала бюста.

Тв водещата побърза да се похвали с новите си две придобивки навръх имения ден на своя син Спас. Тенчева се премени в стилна рокля, която да очертава прилично стройната й фигура и доста неприлично – новите й гърди.

*Ирина сега

Голямото изрязано деколте точно на бюста показа безспорно на зрители и колеги, че Ирина Тенчева има нов бюст и не се срамува от това.

„Иван не е бюстоман и дори беше против тези глезотии, но Ирина му се разсърди и му вдигна скандал, че изкарал маса пари от Къртицата, а се скръндзи за чифт импланти. Тя много добре знае, че предаването имаше нисък рейтинг и беше на загуба, нарочно му го натяква“, шушукат по форумите потребители, които твърдят, че познават добре Иван Христов.

Иначе пък не можем да отречем, че харчът си е заслужавал. В сравнение с преди – днешната силиконова визия на Тенчева наистина гали окото...

*Ирина преди