Иван Ласкин пише срещу “Фермата”, докато жена му Алекс Сърчаджиева води “ВИП Брадър”.

“Водещите на Плевнята са толкова скучни, че даже режисьор на “Сфумато” да ги беше поставил, нямаше да е такова мъртвило! Що не се скриете бе, сурикати кривокраки!”, написа Иван Ласкин в профила си във фейсбук в понеделник вечерта.

Постът му бе възприет от мнозина като “ласкава” защита на “ВИП Брадър”, който се излъчва по същото време по Нова тв и негова водеща е жена му Алекс Сърчаджиева.



Многобройните зрители на “Фермата” очевидно са на друго мнение, но със сигурност и те са леко объркани от променения външен вид на Иван и Андрей. От старта на шоуто Андрей Арнаудов е без очила, докато Иван Христов си е сложил хипстърски с рогови рамки. В момента, в който го видели, от екипа веднага го оприличили на пластичния хирург д-р Енчев.

Досега - близо 20 години, откакто са на екрана, винаги Андрей е бил с очила, а Иван - без. Сега Арнаудов има лещи, а Христов е започнал да недовижда заради далекогледство. На живо в студиото спортният журналист на Би Ти Ви Алекси Сокачев дори се опита да “поправи недоразумението” и премести очилата от лицето на Иван върху Андрей.



Междувременно участниците и в двата формата се скараха заради недостига на легла. След прехода с багаж и яре на гръб всички авантюристи бяха много ентусиазирани да влязат във фермата. Само че еуфорията премина бързо, защото се сдърпаха кой къде да спи.

Същият битовизъм притесни ужасно Кичка Бодурова в къщата на “ВИП Брадър”. Докато колегите ѝ от дует “Ритон” получиха самостоятелна стая, тя научи, че трябва да дели легло с непознат.