Любовта на Иван Христов и Ирина Тенчева скоро ще издиша. За рейтинг и пари хората правят всичко – готови са дори да разрушат интимните си отношения, а и много повече.

Пъклен сценарий готвят продуцентите на новия сезон на Биг Брадър. За ВИП участници в него се спрягат имената на Ирина Тенчева заедно с Иван Христов или Андрей Арнаудов заедно с Маргарита Будинова. Кандърдисват и Андрей Слабаков, разкри ШОУ, цитира hotarena.net.

Мръсните пиар игри, които кроят режисьорите в Биг Брадър, са известни открай време. За да не скучаят зрителите, се мъдрят какви ли не скандали между участниците. Сценаристите манипулират всичко така, че да се получи възможно най-сензационния ефект. Лесбо скандали, гей афери, изневери, тройки, оргии – всичко в името на каузата.

Много семейства се разделиха през сезоните на риалити шоуто в името на евтина слава и определена сума. Според запознати, ако Иван и Ирина склонят да участват в новия сезон на Биг Брадър, те ще се разделят. Дали раздялата ще е режисирана предварително и договорена между Иван и Ирина, или Биг Брадър ще се погрижи сам да раздели двойката, не е от значение.

Раздяла обаче ще има със сигурност! Тя ще е драматична и ще взриви медиите, а инициатор ще е самият Иван, който публично ще зареже Ирина Тенчева.

Остава само двамата да се съгласят да участват, но и това е почти уредено. От Биг Брадър са готови да заделят баснословна сума, на която звездната двойка не би могла да устои. Още повече след обира в дома им, който удари по финансите на Ирина и Иван.

Двамата имат нужда не само от пари, но и от пресен пиар. Освен че продукциите на Иван и Андрей замират скоропостижно, Ирина също унищожава рейтинга на „Най-добрата майка”.

Едно участие в Биг Брадър обаче би ги вдигнало на върха, пък макар и с цената на раздяла и публично унижение.