Кулинарят Иван Звездев, който беше махнат от bTV преди две години, призна пред списание LOVE style, че е простил на телевизията и затова се връща като съдия в предаването „Мама готви по-добре”.

„Преди недоумявах защо бях отстранен. Вече разбрах причината, но не от самите шефове. Не съм питал и не съм тормозил ръководството. От познати в тези среди научих, че е имало промяна в програмната схема. Появиха се няколко формата, доста по-скъпи и самата централа е имала желанието да наблегне на шоуелемента, защото е по-гледано и търсено от аудиторията. Това са си нормални търговски практики. Родени сме да прощаваме и дори да съм сърдит, няма да си го призная. Така се е наложило и така са решили. Просто бях озадачен, не знаех какво се е случило. След като научих истината, го приех”, споделя Иван пред LOVE style.

Той ще продължи да води и своето кулинарно предаване по Канал 3. С ръководството и на двете медии не е ставало въпрос да го спират, а и работата му като съдия по bTV е коренно различна.

Звездев не крие, че го е яд, че се бави построяването на неговия малък семеен ресторант с домашно приготвени ястия. Планира в заведението му да работят съпругата и двете му пораснали деца, които се интересуват от кулинария.

Дъщеря му Даниела вече е на 19 години и Иван с радост би искал да има внуче, защото ще бъде много много сладък дядка.