Най-големият компромис, който е допуснала в името на музиката, бил че така и си останала без постоянна връзка, пише Блиц.

Това призна певицата Ивана в предаването “Отчаяните съпруги” по Нова телевизия. Нормално е никой мъж да не може да издържи постоянните ми отсъствия, когато съм по участия, сподели тя.

Именно заради постоянните пътувания Ивана счита за свой роден дом колата си. В нея постоянно държала почти всичко, което би могло да й потрябва. Вкъщи имала една жена, която помагала в домакинството.

Иначе не готвела, обикновено се хранили по ресторанти с дъщеря си Теодора или си поръчвали готова храна. Сега Ивана подготвя новото си турне, което вероятно ще стартира догодина през пролетта, защото държала концертите да са на открито.

За разлика от повечето певци, които избирали за концерти големите градове като София, Пловдив, Бургас, този път тя е решила да започне от сравнително малките градчета, където хората често оставали ощетени. Така първият й концерт ще бъде в Бяла Слатина, следват Видин, Габрово и Русе.