Тази пролет е доста различна и непредсказуема, както март – месецът на жените, характерен със своята капризност и непостоянност. Въпреки снегa и ниските температури, пролетта все пак е тук – в душите и сърцата ни. Това с пълна сила се отнася и за Ивана, един от най-обичаните и популярни български изпълнители. Тя неведнъж е казвала, че изпитва особена емоция към пролетта. Това е времето, не само за ново начало в живота, за нови мечти, но и за смели обрати. През уикенда Ивана срещна пролетта и направи съпричастни своите почитатели в социалните мрежи с този специален за нея момент. В цветните фотоси виждаме една щастлива и заредена с много енергия жена, в хармония със себе си, пише planeta.tv

Дали пък точно сега тя не е открила и любовта? Дали Love от снимките не е тайно закодирано послание...


“О, любовта... Всичко, всичко е любов! Ако няма любов, няма да има музика, няма да има хитове и емоция, която ражда всичко останало. Няма определение за любовта – тя е тогава, когато искаш и обичаш някой повече от себе си.”


Това откровение на Ивана и още нейни мисли за любовта, музиката, приятелите и живота, зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD” съвсем скоро ще видят в най-новата рубрика “Блиц”. Ако искате лична среща с певицата и нейния бенд, това може да се случи до края на месеца на нейните концертни участия в София – на 29 март и в Пазарджик на 31 март.