В навечерието на двойния празник Свети Валентин и Трифон Зарезан, певицата на народа – Ивана гостува в комплекс “Приказките”.

На 11 февруари, заедно със своя лайв бенд, изпълнителката ще подари вълнуващи музикални моменти и прекрасни спомени на всички гости, избрали да споделят тази музикална вечер с нея.

Ивана обича да изненадва феновете си, а така ще бъде и този път - наред с купонджийските хитове тя ще включи в репертоара си и много песни със сериозни послания. Няма да липсват обичаните фолклорни мелодии и красивите балади, които да заредят гостите с хубаво настроение в навечерието на 14 февруари. Самата Ивана не разкрива кой от празниците предпочита, но пък е категорична, че любовта е това, което ти дава смисъл да живееш.

“Единственото, за което си струва да си жив, е Любовта”, откровено признава певицата в интервю за в. Труд и не крие, че като всеки човек е имала своите разочарования, но никога – несподелени любови - “Не, не съм имала несподелени любови – имала съм красиви, вдъхновяващи, изнервящи, ревностни, обсебващи, “забранени”, но не и несподелени. И винаги с повтарящи се финали”, с усмивка признава Ивана.

Тя е убедена, че няма случайни неща и всичко, което ни се случва в живота са уроци.

“Колкото и книги да изчетеш, колкото и чужди мисли да приемеш за свои, май истината е друга – отговорите на всички въпроси са вътре в нас. Но е трудно да ги чуем, защото в душата ни е хаос. Живеем бързо, храним се бързо, обичаме бързо… А на вътрешния глас, на интуицията им трябва тишина, мир и хармония, за да ги чуеш. На това се уча или поне се опитвам. Е, признавам, не всеки път ми се получава”, казва с усмивка Ивана.
Водещият лайтмотив в житейската й философия е, че когато се освободиш от очакванията, идва истинското щастие.