Дни ни делят от Цветница и Великден, а в навечерието на тези хубави и светли празници, Ивана е откровена, че дали случайно или не, все така се случва, че преди голям празник, тя е някъде извън България, за концерт и среща с нашите сънародници по света.

“Хубавото, което осъзнавам с времето е, че точно преди тези празници и връщайки се в България след тях, се усещам още по-силна, по-българка и по убедена, че аз поне няма да напусна България“, споделя певицата в телевизионната порецица “Песен без граници“, отразяваща последната й музикална визита в Лондон.

Ивана не крие, че за всички хубави празници вече приоритетно си казва, че иска все по-малко неща - преди всичко да има здраве и да е с важните хора в живота си все по-дълго време, пише planeta.tv

“Няма ги вече тези големи цели за след 1, 2 и 5 години, всичко искам сега, на момента, искам да изживея всеки миг пълноценно - да ми остава време да се забавлявам, да обикалям магазините, да си изпия кафето - тези просто човешки неща. Искам разбира се и много, много музика – да правя, да слушам, да се развивам. Има толкова много неща, които искам да изпея, а дали ще ми стигне времето – вероятно да, всъщност никога не се знае, но още вярвам, че хубавите неща тепърва предстоят“, казва още Ивана.