Причината за скандала между майка и дъщеря станал приятелят на Теодора.

Младежът никак не се нравел на фолк звездата. Певицата на народа казала на щерка си, че не ще да седи на една маса с гаджето й, вследствие на което двете се изпокарали. Конфликтът завършил със затръшване на врати и обидни думи.

Наследницата на Ивана и гаджето й се запознали покрай тв шоу. Теодораработела като режисьор по монтажа, а младежът, с когото днес е интимна, й бил колега. Двамата се харесали и започнали да излизат.

Теди дълго крила връзката си от майка си. В един момент обаче решила, че е редно да представи избраника си вкъщи. Тя завела гаджето у дома, а Ивана го посрещнала хладно, твърдят от антуража на хитовата изпълнителка. „Добре познавам мъжете. Този изобщо не е влюбен в моето момиче”, оплаквала се впоследствие певицата пред свои познати, пише "Уикенд".



Чашата на Ивана преляла дни преди Коледа, когато Теодора й заявила, че е поканила любимия си у тях за Бъдни вечер. Тогава звездата буквално избухнала. „Това е семеен празник, не е редно чужд човек да е с нас на трапезата”, развикала се тя. Крясъците принудили щерка й да напусне жилището с насълзени очи.



Още същия ден Ивана се разкаяла за поведението си. Тя се обадила на Теодора по телефона и я помолила за извинение. В крайна сметка двете решили да прекарат Коледа заедно в Пловдив, а кандидат-зетят си останал в София. „Мама рано или късно ще приеме избора ми. Сигурна съм, че накрая ще хареса гаджето ми”, споделяла щерката на Ивана пред най-близките си приятелки.