Певицата успя да изкара за отрицателно време близо 15 000 лева от своите почитатели в Лондон, на които изнесе запомнящо се шоу.

Подобен урожай не е регистрирал нито един наш певец, дори в славните за бранша мутренски години, когато изпълнителите бяха буквалнокъпани във финикийски знаци от подземните босове.

Голямата звезда на „Пайнер” преди десетина дни имаше концерт в английската столица пред емигранти в един от популярните клубове. Заведението се оказа малко за всички желаещи ибуквално се пукаше по шевовете.

Изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” пя повече от 3 часа пред сънародниците си, но не само с песни си е заслужила бакшишите. „Беше в чудесно настроение, не спря да разказва и вицове”, свидетелстват присъствали на спектакъла.

Видимо отслабнала, звездата пощурила и разтопила сърцата на нашенците с богата програма. Ивана не изневерила на стила си и всички песни изпълнила на живо. В отговор на това,емигрантите буквално я заринали с пари, пише "Уикенд".

Ивана се e къпелa в английски лири и ги е разстлала пред екипа си от музиканти. Според очевидци, за цялата нощ фолк звездата успяла да заработи не по-малко от 5000 британски паунда, което е около 15 000 лева. Отделно тя е получила и подобаващ хонорар, чийто размер остава в тайна. На финала на славната нощ чалга звездата поръчала каса шампанско, за да почерпи за успеха си.

Това е третото участие на Ивана в Лондон за последната година, а следващото е през юни. Напоследък изпълнителката възвръща челните си позиции в бранша и отново е сред най-търсените в каталога на „Пайнер”.