Ивана за пореден път доказа, че може да се похвали не само с най-всеобхватната откъм възраст и статус аудитория, но и с най-истинските и верни фенове, които винаги намират начин да покажат любовта и уважението си към своята любима звезда, съобщават от Планета ТВ.

В средата на месеца певицата отбеляза 15 години като част от музикална компания “Пайнер” и това бе повода някои от най-верните й фенове да организират специално парти-изненада в нейна чест.

За терен на събитието бе избран популярен бар в Пловдив. Празнично украсеното заведение посрещна нищо неподозиращата певица, която пристигна в компанията на Стояна, Румен и техния малък син Иван.

Почитателите на звездата бяха подготвили редица изненади за нея, най-емоционалната, от които бе специален мини-филм, включващ някои от най-запомнящите се нейни изяви в годините, както и лични видео послания от всеки един от тях.



Ивана не успя да скрие вълнението си и призна, че това е най-трогващият и истински подарък, който е получавала, а най-ценното за нея е истинската любов, която всеки един от тях е вложил в създаването на филма.

“Вие винаги сте ми замисляли невероятни изненади, но признавам, че като тази, никога не сте правили! Отдавна нищо не ме е разтърсвало по-силно от това, което сте казали в това видео и сами виждате, че не мога да спра да плача, но от щастие... Наистина, развълнувахте ме невероятно много и ви благодаря безкрайно! Вие отдавна вече не сте просто мои фенове, вие сте мои приятели и съм щастлива да имам всеки един от вас в живота си”, сподели певицата.

Десетки бяха и поздравленията и милите думи, които Ивана получи в официалната си Фейсбук страница, Ivana Official Page, пише signal.bg.