Фолкветеранката Ивана купи в София апартамент на дъщеря си Теодора, която от тази година е студентка в столицата. Досега майка и дъщеря живееха в Пловдив, но заради ученето тийнейджърката ще стои повече време в столицата.

''Ще учи право и режисура. Тя си взе това решение. Много добре разбира, че ще й е доста напечено с две различни специалности, но щом е навита, нека да опита.

В края на краищата, когато си на 19 години, винаги имаш избор. Надявам се, че като попадне в академична среда, ще прецени сама с времето къде й е силата и ще хвърля усилията си натам. Напътствам я да не се дели от акъла си и да учи това, което я тегли най-много. Важното е, каквото ще учи и работи, да го прави с удоволствие'' – коментира пред в. ''България днес'' Ивана.

Въпреки натоварения си график в началото на този месец певицата отдели няколко дни, за да обзаведе жилището. Изпълнителката купила накуп телевизор и домакински уреди. ''Искам нищо да не й липсва и да се съсредоточи върху лекциите'' – казва Ивана с присъщата й майчинска загриженост, цитира kliuki.bg.