Известната фолк певица Ивана отказвала да си плаща сметките за вода, издадоха засегнати земеделски производители.

Според техни сведения, звездата на родната чалга наела доста обширни територии от земя до родния си град Айтос, където засадила най – различни култури.

За реколтата се грижели цял куп специалисти и два рейса с работници.

Чрез земеделието Ивана си докарвала доста солидни печалби, които на моменти задминавали сериозно приходите й от музика.

Освен това, певицата поддържала и няколко автобуса, които обслужвали линията Бургас – Айтос и оттам допълнително заработвала по някой лев, пише skandano.net

Според нейни колеги по земеделските въпроси обаче, певицата съвсем не искала да си плаща промишлената вода, която изразходва за напояване на земите си.

Заради огромната суша тази година, арендуваната от нея земя погълнала хиляди кубици вода, която получавали от близък канал.

Освен че не искала да се отчете към местното ВиК, Ивана отказвала дори да плати на поливачите, които се грижели стоката да не прегори.

Според непотвърдена информация, работниците преди няколко дни потърсили сметка от началничката си, но тя отговорила по телефона, че е изключително ангажирана с концертна дейност и няма време дори да им преведе парите по банков път.

Така им обяснила и допълнила, че ще трябва да почакат до края на септември, когато счетоводителите ще пресметнат каква е печалбата от селскостопанската дейност.

Приятели на Ивана пък се опитват да я извинят като разказват, че тя доста често имала неуредени финансови въпроси, но това не се дължало на некоректност, а на нейната огромна разсеяност и ангажираност.