Нито си пия кафето с премиера , нито си говорим и си пишем по телефона денонощно.

Поздравяваме се по празниците с по някой есемес. Това, което се писа за нашите отношения по медиите, са пълни безумици, отсече звездата.

Първият ми хонорар беше 3,50 лв., спомня си певицата Ивана, която от 16-годишна пее по ресторанти. Ходехме да си вземаме хонорарите от дирекция “Музика”, разказа изпълнителката в предаването "Нека говорят с Росен Петров" по bTV.

За първи път се влюбих в 7-8 клас в един съученик. Обикновено се влюбвам в най-неподходящите мъже, и те са все лошите момчета. Аз бях отличничката, комсомолския секретар, а той беше издънката.

Най-доброто предстои да го изпея, все още не съм изпяла песента на живота си, казва Ивана. Името става емблема, когато го изпълниш със съдържание, убедена е певицата на народа, пише БЛИЦ.

Сега съм щастлива, не защото мъжът е до мен, а от малките неща. Радвам се на по-дребните неща, а не на големи работи. Сега ми стига детето ми, близките ми да са здрави и да са до мен, доверява Ивана.

Дъщеря й Теодора, пък, с чувство за хумор казва за звездната си майка: Ужасна е, крещи, вика, мрънка, но като е на кеф, сме добре в къщи. С мама се живее лесно, стига да я познаваш или да я усещаш.

Има прекрасно чувство за хумор, направила е всичко за мен. Време е и ти да бъдеш щастлива и да помислиш за себе си, каза още Теодора.

Снимка: Planeta