Нагли крадци посегнаха на фолкпевицата Ивана.

Наскоро айтозлийката олекнала с 12 бона. Толкова струвал телефонът от лимитирана серия на Vertu, който звездата си поръчала директно от лондонския офис на британската компания, производител на най-луксозните мобилни апарати в света, пише "Уикенд", цитират от lifestyle.bg.

Гъзарският джиесем "хванал крака" покрай едно от последните участия на Ивана. Докато радвала феновете с неостаряващите си хитове, наглеците изтарашипи съблекалнята, която по необясними причини домакините на концерта оставали незаключена.

От кумова срама след като любимката на народа констатирала кражбата, тръгнали да викат полиция. Ивана обаче отказала да си губи времето с досадни писмени обяснения пред органите на реда, тъй като по-късно същата вечер ѝ предстояло и второ участие на 200 км.

Освен, че ѝ откраднали въведените в скъпарското Vertu телефони на над 300 души, все известни и влиятелни персони, апаратът съхранявал и пикантна лична информация.

Според колежки на мегазвездата в телефона си криела снимки с актуалния си любовник, който пази ревниво от медиите и папарашките светкавици. "Направо извадих голям късмет, че крадците още не са ги продали на таблоидите", кръстила се по три пъти Ивана.

Със същото Vertu гласовитата айтозлийка имала ядове и на турнето си в Атланта преди години. Докато работещи в централата на CNN българи я развеждали из офисите на информационния гигант, розовият джиесем изпаднал от джоба на палтото ѝ. Светкавична акция по издирването му тогава даде резултат и мобилното бижу бе открито.