За първи път 45-годишната Ивана е решила да опъне бръчки и да смъкне някоя друга годинка от лицето си.

Изпълнителката на „Като на 17“ досега се е подлагала на корекция на скулите, има хиалуронова киселина в устните и ботокс процедура за опъване на челото. Но лифтинг не си е правила никога.

Ивана е решила да се подложи на ултра модерна процедура по празниците, когато ще стане неузнаваема.

Припомняме, че преди 5 години певицата стана жертва на пловдивски пластичен хирург, който й уголеми устните. Оказа се, че хирургът не е направил всички необходими изследвания на известната си клиентка, заради което след операцията тялото й направи нежелана реакция от веществото в устните й. Ивана започна да задържа вода и цялата се подуваше като слон вследствие на некадърния хирург. Мъките по външния й вид я изпратиха в какви ли не клиники и болници, където тя търси лек, като накрая брюнетката стигна и до чужбина, мъчейки се да намери избавление на проблема си, пише Всеки ден.

Заради преживения ужас Ивана временно спря да прибягва до услугите на естетични хирурзи. От няколко месеца насам обаче звездата на чалгата сякаш е преодоляла страха си, тъй като категорично взела решение да изглади неравностите по шията и лицето си. На интервенцията певицата щяла да се подложи в столична клиника, препоръчана й от нейна близка приятелка. Заради звездния си статут Ивана щяла да получи намаление от естетичния център в размер на 20% и така крайната цена, която ще плати на болничното заведения е 2300 евро.