След премиерата на най-новите си музикални проекти това лято – “Всичко е наред” и “Ало, мамо” Ивана получи многобройни комплименти от феновете, както за прекрасния й избор на песни, така и за перфектната физическа форма, която демонстрира в новите клипове.

“Няма вълшебно хапче, с което изведнъж да влезеш във форма, нито режим, който магически да даде резултати, за които не си положил усилия. Нужна е воля, но най-важното е нищо да не става на всяка цена - всичко трябва да е с мярка. Ако успеем да слушаме собственото си тяло, ще разберем, че отговорите за това как да постигнем нещо, са в нас самите”, споделя Ивана в интервю за в. “24 часа”, пише Planeta.tv.

Певицата признава, че различен е по-скоро начинът, по който вече разбира нещата. Според нея човек изпитва глад, когато е недоволен от нещо.



“Има хиляди фактори, поради които започваме да пълнеем. Знаем, че основният е стресът”, добавя Ивана.

Певицата не крие обаче, че физическата ѝ форма никога не е била определяща за кариерата и начина, по който я възприемат феновете. В интервюто Ивана разкрива още, че клубните участия отдавна не са най-големия ѝ приоритет. През последните години тя се радва и на многобройни прояви по покана на различни общини по повод големи празници на градовете, където винаги събира публика между 7 и 10 000 човека.