За първи път на Бъдни вечер, Ивана и цялата фамилия бяха в Пловдив, а не в родния Айтос.

Край празничната трапеза се наредиха Ивана, Стояна, Румен, Теодора, малкия Иван и родителите на музикалната формация. На 18-ти декември синът на Стояна, Иван, навърши един месец, а това бе повод да бъде обсипан с подаръци. Почти всеки ден, когато не е на концертни участия в страната, Мегазвездата на “Планета” е край детската кошарка.

Тя с удоволствие си припомня емблематични детски песнички, които пее на бебока. За да бъде по-богата трапезата на Бъдни вечер и Коледа, певицата се довери на изпитана кулинарна фирма. Въпреки това, майката на Ивана, леля Кина, се подготви добре и сама омеси питката със скритата пара.

На софрата бяха подредени постните ястия, а централното място бе отредено за любимите на Ивана сърми със зелев лист. На Коледа изпълнителката ще се присъедини към инициативата “Българската Коледа”, с песента си “Аз съм с теб”. Вечерта отново ще се прибере в Пловдив, където я очаква традиционната Коледна пуйка, приготвена по оригинална рецепта от Айтос, информират ни от planeta.tv.