Фолк певицата Ивана слабее с бързи темпове.

Айтозлийката се появи в пловдивската болница "Селена" за изписването на бузукарката Стояна и новороденото й бебе Иван, което е кръстено на нея.

Ивана демонстрира перфектна форма, а присъстващите зяпачи шушукаха, че хитовата изпълнителка рязко е отслабнала, щом си позволява да облече къса рокля с полепнал по краката й клин.

Ивана доскоро гонеше 100 килограма, а според признанията й дебелеенето се дължало не на апетит и хормонални проблеми, а на лекарски гаф и сгрешена диагноза, пише в. "Шок".

Проблемите на Ивана стартирали, след като тя си поставила силикон в устните и скулите. Силиконът дал фира и тялото на певицата започнало да задържа вода. Дълги години лекарите не можеха да установяват от какво точно естество са здравословните проблеми на Ивана, свързани с ударно дебелеене.

През последния месец обаче примата на поп фолк индустрията е нацелила какъв е проблема и се опитва да възвърне формата си отпреди десетилетие. Само за отминалите 30 дни Ивана е свалила 21 килограма, а амбициозната й цел е да стопи още 10 кила.