Фолкфурията Ивана ще озвучи с хитовете си коафьорско шоу в Пловдив. Тя и Евгени Минчев ще закрият две съпътстващи вечерни събития на XXVIII-я Италиански фестивал на красотата и прическата. Партитата ще съберат цените ли на модните порядки и фризьори от цялата страна.

Форумът стартира на 29 март в Международен панаир – Пловдив и ще продължи до 31 март включително, съобщиха организаторите. Ивана ще превърне в истинско предизвикателство за присъстващите Балканската вечер „Танцувай с нас“. Повелителката на купона ще даде старт на надиграването, като прикани гостуващите стилисти да се изявят като таланти и с движения на сцената. Те ще демонстрират танцовите си умения на песенния фон от родни фолклорни ритми и музиката на съседните народи. Изпълнителката на „Нещо нетипично“ и „Освободете дансинга“ е подготвила дълга програма за феновете. На сцената ще я видим с бенда й.

И нещо много важно! Дрескодът за Балканската вечер на 30 март, събота, изисква в облеклото на присъстващите да има фолклорен елемент. Елегантна визия пък ще е визитната картичка за всеки гост на Welcome Party: Pret-A-Porter, което ще се проведе в петък, 29 март, от 19:30 часа в ресторанта на хотел „Санкт Петербург“ и с него в алтернативна атмосфера ще се отпразнува стартиралия през деня италиански фестивал на красотата и прическата.

На партито в европейската столица на културата ще присъстват и асове във фризьорството от Бразилия, Великобритания, Италия, Русия. Светският хроникьор Евгени Минчев ще блесне в ролята си на водещ.