С уникален акордеон, с марката Guerrini, Ивана изненада своя баща Тодор Калудов за неговия юбилей вчера.

В Италия определят Guеrrini като Ролс Ройса на акордеоните, а цената на топ моделите е приблизително 20 000 евро. Дали Ивана е избрала точно тази версия на музикалния инструмент тя не разкрива, но споделя:

“Отдавна разбрах, че парите, които човек печели и труда, който влага, винаги си струва да използва, за да дари малко щастие на най-скъпите си и обичани хора”.

Певицата успя да бъде част от семейния празник между две свои участия, а заедно с нея бяха дъщеря ѝ Теодора и бузукарката Стояна.

Те пък от своя страна зарадваха рожденика с нов професионален микрофон. Изборът на тези подаръци не е случаен, а е продиктуван от страстта на юбиляра към най-добрата и качествена музикална апаратура.

“От моя баща тръгва целият ми живот, наречен “музика” – не крие Ивана и уточнява – От малка съм заобиколена с много музикални инструменти и озвучителна апаратура, а бащи ми винаги е държал тя да бъде най-актуалната и модерна за времето си. Точно затова реших да го зарадвам с този акордеон, който той си искаше отдавна”.