Ивана напуска „Пайнер“ и ще прави собствена телевизия.

Фолкзвездата планира да открие своя медийна групировка, която да включва телевизия, списание, сайт и радио, похвалила се тя на свои колежки.

Идеята е доста смела и всичките медии ще носят името на певицата и ще бъдат насочени към попфолк и народната музика, както и към част от развлекателните жанрове. Грубо сметнато инвестицията щяла да излезе около 3 милиона евро, но певицата намерила мастити бизнесмени, които да обезпечат проекта й.

Тя отдавна говори, че ще започне собствен бизнес, но се колебаеше между верига кръчми, или агенция за откриване на таланти.

Явно разбирачи са я посъветвали, че с медия ще може да печели много повече, особено ако замисляните от нея конкурси за талантливи певци се осъществят.

Те веднага залепят за телевизорите зрителите и тръгват СМС-и. Освен това Ивана може да конкурира Митко Пайнера, като само лансира своите открити таланти и им осигури участия.

Фолкдивата е много гъста със собственици на заведения, които с радост ще приемат новата вълна певци и певици. Хем ще им плащат по-малко, хем ще привлекат публика, защото старите имена вече се изтъркаха, репертоарът им също.

Не е тайна, че Митко Димитров и айтозлийката отдавна не могат да се дишат и сега първото й решени е да го напусне, пишат от .skandalno.net